Frøiland Bygg Skade AS

Arbeidsgiver
Frøiland Bygg Skade AS

Frøiland Bygg Skade AS er en av Norges største aktører innen skadeservice og servicehåndverk. Vi er over 520 ansatte og omsatte i 2020 for nesten 680 millioner kroner og har god lønnsomhet. Vi har i 2021 opprettet et joint-venture selskap, FBS Finnmark AS som skal sikre vår videre vekst i nord.

Frøiland Bygg Skade ble opprettet 1.1.2016 og er et moderne servicehåndverksselskap med stor vilje til å ta nye utfordringer. Med høy kompetanse innenfor et bredt fagfelt, planlegger og gjennomfører vi alt fra sammensatte prosjekter til enkle serviceoppdrag.

Kvalitet, sikkerhet og service i alle ledd er en selvfølge. Vårt spesialområde er sanering, rehabilitering og gjenoppbygging etter vann- og brannskader, noe som gjør våre håndverkere til kreative eksperter med høy kompetanse innen håndverksfaget. Vi er fra mai i år en del av Oleter Group AB. Sammen kommer vi til å bygge gruppen videre som et sterkt konsern innen skadeservice.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.

Nyeste jobber fra Frøiland Bygg Skade AS