AS Sigurd Hesselberg

Arbeidsgiver
AS Sigurd Hesselberg

AS Sigurd Hesselberg ble etablert i 1897 og er et finansielt solid og norskeid selskap med aktiviteter innenfor flere markeder. Hesselberg konsernet har ca. 300 ansatte i dag og består av flere datterselskap, b.la. Hesselberg Maskin AS, Hesselberg Truck AS og Hesselberg Maskin AB i Sverige. Konsernet hadde en samlet årlig omsetning på 1,4 milliarder kroner i 2020. Hesselberg er eneleverandør av Komatsu, Bomag, Manitou, Linde og CVS Ferrari i Norge. Med dette er Hesselberg en av anleggsbransjens største maskinleverandører med landsdekkende salgs- og servicenett.

Vår visjon er at Hesselberg skal være blant landets mest anerkjente maskinleverandører for våre kunder, ansatte og leverandører. Vi skal levere gode produkter og markedets beste service, som sikrer våre kunder en lønnsom investering og sikker kontinuerlig drift.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.