Øb Solutions AS

Arbeidsgiver
Øb Solutions AS

ØkonomiBistand er en ledende leverandør av forretningssystemer i Norge og Sverige. Med utgangspunkt i produkter fra Visma og andre tredjepartsleverandører leverer selskapet programvare, utvikling, rådgivning og konsulenttjenester til bedrifter i alle størrelser. Vårt mål er å være den totale samarbeidspartner innen økonomi, logistikk, HR og CRM.

Vi har som målsetting å ha en høy grad av tilfredshet blant ansatte, kunder, partnere og leverandører. Selskapets kjerneverdier er basert på humor, tydelighet, mot, lærevillighet og redelighet. Alle i ØkonomiBistand jobber kontinuerlig for at våre produkter, tjenester og løsninger, i kombinasjon med kompetanse og erfaring, gir kundene det ønskede resultat.

ØkonomiBistand er i sterk vekst og har en omsetning på ca. NOK 160 millioner kroner, høy andel gjentagende inntekter og solid lønnsomhet. Selskapet har 100 ansatte og har nettopp fått PE-selskapet Equip som ny majoritetseier.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.