Andøya Space

Arbeidsgiver
Andøya Space

 

Romteknologi og rakettoppskyting – et nasjonalt teknologieventyr i Nord-Norge

Andøya Space ble i 1962 etablert for å utforske nordlyset, og har siden den gang utviklet seg til å bli ledende på flere felt innen romteknologi og luftfart. Med ny oppskytingsbase for satellitter vil Andøya Space utvide virksomheten vesentlig de kommende årene. Ambisjonen er å skape Andøya som den foretrukne europeiske basen og muliggjører for «access to space».

Vi søker etter en CFO som vil styrke konsernledelsen og ta både en strategisk og operativ rolle i utviklingen av senterets ambisiøse vekstplan. I denne nyopprettede rollen vil du få mulighet til å videreutvikle og profesjonalisere hele økonomi- og finansfunksjonen, etablere rutiner, prosedyrer og systemer for controlling-, analyse- og rapportering; og gjennom dette skape en moderne og profesjonell økonomi- og finansfunksjon. Du vil jobbe tett med alle forretningsområdene og støtte lederne med beslutningsunderlag og forretningsmessig rådgivning i tillegg til nøkkeltall og økonomi. Sammen med CEO og andre nøkkelpersoner vil du bli en sentral deltager i senterets konsernledelse og i kraft av din rolle bidra mye også i strategiarbeid og forretningsutvikling. Du får et stort nedslagsfelt og kontaktnett mot leverandører, eiere, myndigheter og andre samarbeidspartnere.

Vi ser etter deg med høyere relevant utdanning på MSc-nivå, kombinert med solid erfaring fra ledelse av økonomi- og finansfunksjonen i større selskaper, gjerne med internasjonal aktivitet og innen teknologi/industri. Du har god forretningsforståelse og er en ekte støttende og tydelig leder, med en analytisk, strukturert og systematisk tilnærming. Du er operativ og jordnær, samtidig som du drives av et strategisk perspektiv.

For riktig kandidat er CFO-rollen i Andøya Space en unik mulighet! Senteret er på mange måter en skjult nasjonal stolthet; meget langt fremme teknologisk og høyt respektert av kunder og romfartsmiljøer over hele verden. I denne rollen kan du kombinere profesjonelle ambisjoner og lederkarriere i et imponerende selskap med et liv i vill og vakker nord-norsk natur.

https://visindi.no/stilling/cfo-andoya-space

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.