REITAN HANDEL AS

Arbeidsgiver
REITAN HANDEL AS

REITAN HANDEL er et handelsselskap og består av de fire sterke og selvstendige konseptselskapene REMA 1000 Norge, REMA 1000 Danmark, REITAN CONVENIENCE og Uno-X Energi. REITAN HANDEL opererer innenfor dagligvare, kiosk og drivstoff i syv land og inneholder sterke merkevarer som REMA 1000, Narvesen, Pressbyrån, 7-Eleven, R-kioski, Lietuvos Spauda, Northland, Caffeine Roasters, Uno-X og YX. Samlet sysselsetter REITAN HANDEL 38 000 mennesker og har 3 849 utsalgssteder. Gjennom et tydelig kundefokus, sterke verdier og godt lokalt eierskap skal REITAN HANDEL være et ledende selskap innenfor varehandel i Norden og Baltikum.

REITAN HANDEL er heleid forretningsområde i REITAN. REITAN AS har begynt å utforske muligheten for å i fremtiden børsnotere og i den forbindelse gjøre en minoritetsandel av aksjene i REITAN HANDEL AS tilgjengelig for andre aksjonærer.
 

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.

Nyeste jobber fra REITAN HANDEL AS