The Feelgood Company AS

Arbeidsgiver
The Feelgood Company AS

The Feelgood Company er et merkevarehus og en aktør innen e-commerce med en unik digital forretningsmodell som leverer produkter og tjenester innen velvære, skjønnhet og fitness. Vi har en bred portefølje med sterke merkevarer som Bodylab, Berit, Camilla Pihl og Glöd. Vi søker kontinuerlig å være i forkant av nye trender med innovative produkter og tjenester på eksisterende og nye merkevarer.

Vi er ca. 75 ansatte fordelt på tre kontorer i Oslo, København og Hadsund og omsetter for 500 millioner kroner. Selskapet kjennetegnes av høyt tempo, høy innovasjonstakt og mangfoldig sortiment. The Feelgood Company er i dag eid av Scandza. En voksende utfordrer innen nordiske konsumvarer med en omsetning på rundt 5 milliarder kroner. De har en bred portefølje med sterke lokale merkevarer kombinert med kjente lisensierte globale merkevarer.
 

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.

Nyeste jobber fra The Feelgood Company AS