Norkart AS

Arbeidsgiver
Norkart AS

Norkart er et heleid datterselskap av Ferd AS, eid av Johan H. Andresen med familie. Ferd representerer et av Norges mest kompetente eiermiljøer og har som visjon å skape varige verdier og sette tydelige spor. Ferd skal være en langsiktig, fleksibel og verdiskapende partner for sine privateide selskaper.

Norkart tilbyr markedsledende software og digitale tjenester innen eiendomsinformasjon, kommunalteknikk og geografiske informasjonssystemer til offentlig og privat sektor. Vi har Norges mest komplette datavarehus for geografisk informasjon. Nøkkelen til suksess ligger i nærhet til kunden, gjennomføringskraft og kompetansen til våre snart 200 medarbeidere. Siden 1961 har vi i Norkart lyttet til våre kunder og utviklet tjenester og verktøy de trenger for å løse sine oppgaver. Dette gjør at vi i dag er det største innovative fagmiljøet innen geografiske informasjonssystemer og kommunalteknikk. Norkart leverer tjenester til alle bransjer som har behov for oppdatert eiendomsinformasjon, og har utviklet eiendomsløsninger for meglere, takstmenn, advokater, finans- og energisektoren. Arbeidsmiljøet vårt preges av en raus delingskultur. Selskapet er meget solid finansielt og omsatte for 340 millioner i 2020 med 12 % gjennomsnittlig omsetningsvekst siste 5 år.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.

Nyeste jobber fra Norkart AS