360 Logistics AS

Arbeidsgiver
360 Logistics AS

360 Logistics er blant landets raskest voksende aktører innen fulfillmenttjenester for netthandelen. Selskapet har på kort tid tatt en ledende posisjon innen teknologidrevet 3PL (tredjepartslogistikk). I april tok selskapet over nye, moderne lokaler sammen med Porterbuddy på Økern, hvor vi bygger fremtidens Q-Commerce hub. Verdikjeden i selskapet baserer seg på bransjeledende teknologiske løsninger innen software, integrasjoner og lagerautomasjon, og er integrert mot de fleste netthandelsplattformer og ERP-løsninger i Norge. Q3-21 får selskapet levert Autostore for ytterligere automatisering av produksjonen. Dette gjør selskapet til landets første aktør innen 3PL for e-commerce med fullautomatisert produksjonslinje.

360 Logistics har vært gjennom en rivende utvikling siden oppstart og omsatte i inntektsåret 2020 for tett opptil 20 millioner kroner og varegjennomstrømning for våre kunder på 250 millioner. Forecast for 2021 er 50+ millioner med varegjennomstrømning for over en halv milliard kroner.

Selskapet har i Q1-21 gjennomført en emisjon hvor nye sterke industrielle investorer har blitt med på laget. Krigskassen er fyllt opp og selskapet er dermed klare for videre akselerasjon i veksten, samt å raskt ta en enda større posisjon i en umoden og underutviklet bransje. I denne forbindelse søker vi nå etter en nøkkelansatt til en nyopprettet stilling som Business Development Manager. Personen vi ser etter har vinnervilje og et brennende ønske om å være med på laget som bygger Norges svar på Fullfillment by Amazon.
 

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.

Nyeste jobber fra 360 Logistics AS