Levantor Invest AS

Arbeidsgiver
Levantor Invest AS

Levantor AS (tidligere Cubera AS) ble etablert i 2006 av Jørgen Kjærnes og to partnere. Med basis i eiernes helt unike bakgrunn og posisjon innen private equity har selskapet gjennom investeringer og aktivt eierskap utviklet verdier på omkring NOK 1 mrd. Levantor-gruppen består i dag av et cluster av et betydelig antall investeringsselskaper.

Levantor-gruppen er en betydelig investor i nordiske private equity fond. Gjennom ulike investeringsløsninger har selskapet investeringer/kommitteringer på omkring 700 millioner i over 30 ulike private equity fond samt ko-investeringer med disse.

Utover disse to virksomhetsområdene forvalter Gruppen en betydelig kapital direkte i rente- og aksjemarkedet.

Administrasjon ivaretas av datterselskapet Permian AS. Ledelse har frem til i dag blitt utøvd gjennom et aktivt styre bestående av de tre eierne, men virksomhetens kompleksitet, størrelse og fremtidsmuligheter har nå skapt behov for å etablere en egen administrasjon. For å lede og videreutvikle virksomheten søkes nå en daglig leder til Levantor Invest AS, stillingen vil rapportere til styret som fortsatt vil ivareta det overordnede ansvar for forvaltningen.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.

Nyeste jobber fra Levantor Invest AS