Smfb Holding AS

Arbeidsgiver
Smfb Holding AS

 SMFB tar vi faget på alvor, men oss selv mindre høytidelig. Hos oss finner du et dynamisk tverrfaglig miljø, høyt tempo og stor takhøyde på tvers av disipliner og roller, men alltid som én sammensveiset familie.

Og kjært barn har mange navn; Historiefortellere, digitale eksperter, et full-service kreativt byrå. Vi er et full-service kommunikasjonshus som jobber på tvers av strategier, kreativitet, design, implementering & produksjon.
Jobben vår er å gjøre merkevaren & produktet til kundene våre mer kjent, endre hvordan de blir oppfattet og hjelpe de med å overgå alle sine forventninger. Fordi vi gjør kundene våre og deres produkter eller holdninger verdifulle i folks liv.Vi tror kommunikasjon kan utrette utrolig ting, det kan løfte merkevarer, og få mennesker til både velge og bry seg om deg. Vi lager kommunikasjon sammen. Sammen med gode kollegaer og med gode kunder & ikke for dem, Vi kjemper store og små kamper på et lag. Dette gir oss i SMFB færre kunstige siloer, bedre prosesser, tydelige mandater, målbare KPI’er, 100% ansvar, Et miljø hvor det er lov å være nysgjerrig, lov å prøve, lov å feile, og du MÅ lære – det er null prestisje.
 

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.

Nyeste jobber fra Smfb Holding AS