Cuveco AS

Arbeidsgiver
Cuveco AS

Cuveco er en totalleverandør til aktører innen drikkevarebransjen i Norge og tilbyr tjenester innenfor logistikk, regnskap, økonomi og IT. Våre kunder importerer vin, brennevin, øl og alkoholfrie produkter for videre salg i Norge.

Cuveco ble etablert i 2002 med to importørkunder. I dag har vi 50 importørkunder og er 30 ansatte som sitter i lokaler på Skøyen.

Cuveco håndterer årlig over 44 000 kundeordre fra Vinmonopolet, grossister, dagligvarekjedene og Horeca, som bestiller fra de cirka 5 000 artikler som er tilgjengelige på vårt lager. Dette utgjør i overkant av 40 millioner liter fordelt på vin, brennevin, øl og alkoholfrie produkter.

Gjennom å samle alt volum til en felles stor portefølje forhandler Cuveco, på vegne av våre importørkunder, gode avtaler på logistikk, regnskap og IT. Utover gode betingelser frigjøres våre importørkunder for administrative oppgaver slik at de kan ha all fokus på å utvikle den beste produktporteføljen innenfor drikkevaresegmentet.

Cuvecos visjon er å levere kostnadseffektive og smarte logistikk- og regnskapsløsninger som gir total kundetilfredshet.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.