DeepOcean Group Holding AS

Arbeidsgiver
DeepOcean Group Holding AS

DeepOcean Group er en integrert leverandør av sikre, høykvalitets innovative tjenester og tekniske løsninger til subsea-industrien. Basert på en omfattende erfaring tilbyr DeepOcean et bredt spekter av subsea-tjenester innen survey og havbunnskartlegging, subseainstallasjon (SURF), sjøbunnsintervensjon, inspeksjon, vedlikehold og reparasjon (IMR) og fjerningsoppdrag.
Denne sterke tjenesteporteføljen kombinert med en flåte av egne og kontrollerte spesialutstyr og støttefartøy gir DeepOcean mulighet til å sette sammen kosteffektive, skreddersydde løsninger for den enkelte kundes behov.
DeepOcean etterstreber kontinuerlig kundefokus og operasjonell høy klasse, støttet av et globalt team av profesjonelle og erfarne prosjektteam. Selskapet leverer innovative ingeniørløsninger og nøkkelferdig prosjektløsninger for komplekse offshoreoperasjoner.
Selskapet er en effektiv offshore service leverandør med operasjoner i olje & gass, offshore fornybar og kraftoverføringsindustrien med kontorer i Norge, Storbritannia, USA, Nederland, Mexico, Ghana, and Kongo.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.

Nyeste jobber fra DeepOcean Group Holding AS