Fred. Olsen Renewables AS

Arbeidsgiver
Fred. Olsen Renewables AS

Fred. Olsen Renewables AS er et heleid datterselskap av det børsnoterte selskapet Bonheur ASA, og har et betydelig engasjement innenfor fornybar energi med hovedvekt på utvikling og drift av vindkraftparker. Selskapet eier og drifter 11 vindkraftparker med en samlet installert effekt på 679 MW og med en årlig produksjon på omlag 1900 GWh. Ytterligere 107,5 MW er under bygging. I tillegg arbeider selskapet med en betydelig prosjektportefølje i Sverige, Norge, Storbritannia og Irland.
Bonheur ASA er engasjert i virksomheter innenfor shipping, offshore, fornybar energi, samt investeringer innenfor en rekke andre forretningsområder. Konsernet viderefører tradisjoner som stammer fra 1848 da Fred. Olsen-familien gikk inn i shipping, og har siden utviklet seg til en sentral aktør i fornybarsegmentet.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.