GlobalConnect AS

Arbeidsgiver
GlobalConnect AS

GlobalConnect er et ledende tech- og telecomselskap i Nord-Europa. Konsernet leverer helhetlige
kommunikasjonsløsninger fra jord til sky. Løsningene er basert på egen infrastruktur bestående av et 4.284.000 kilometer langt fibernettverk og 1.827.000 kvadratmeter datasenter. GlobalConnect har 28.000 bedriftskunder og dekker alle sektorer – fra små og mellomstore bedrifter til offentlig sektor og multinasjonale selskaper. I B2C segmentet har GlobalConnect 378.000 kunder, hvorav i Norge 83.000 privatkunder gjennom den heleide merkevaren Homenet.

Med EQT Infrastructure som eier, har GlobalConnect lansert en ambisiøs vekststrategi, som inkluderer investeringer i ny infrastruktur, lagring og outsourcing, samhandlingsløsninger, intelligent automatisering og sikkerhetsløsninger.

GlobalConnect har over 1700 ansatte og hadde en omsetning på ca. NOK 5.8 MRD i 2020. Selskapet har hovedkontor på Fornebu, København og Stockholm.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.

Nyeste jobber fra GlobalConnect AS