PwC Norge

Arbeidsgiver
PwC Norge

PwC er et ledende globalt kompetansehus som bidrar med kunnskap, innsikt og verdiskapning for kunder og for samfunnet. For å finne de beste løsningene mener vi at teknologer, økonomer, designere, ingeniører, jurister, samfunnsvitere og organisasjonsspykologer må jobbe sammen. Derfor satser vi stort på tverrfaglighet i PwC, og er stadig på jakt etter et mangfold av mennesker med ulik bakgrunn for best å best kunne imøtekomme våre kunders behov.

 

Vi byr på et bredt kompetansemiljø med mennesker som tenker med hodet og hjertet, og som har stor lidenskap for faget sitt og som trigges av å jobbe sammen og utvikle oss videre. Hos oss vil du raskt kunne bidra inn i et variert spekter av oppdrag, og jobbe side om side med eksperter fra fra ulike bransjer for å løse fremtidens utfordringer.

 

Vår måte å jobbe på

Vi har vært pioner i vår bransje helt siden vi startet opp for om lag 150 år siden. Det handler om å flytte grenser, om å ville litt mer. Hver dag! Vi har alltid som mål å øke konkurransekraften sammen med kundene våre. I Norge har vi 28 kontorer spredt over hele landet. vi hjelper kunder både lokalt og globalt.

En karriere i PwC gir deg:

  • Et stimulerende, utviklende, utfordrende og godt arbeidsmiljø
  • En spennende kundeportefølje
  • Et stort nettverk - både regionalt, nasjonalt og internasjonalt.
  • God faglig og personlig utvikling.
  • Konkurransedyktige betingelser

Les mer om karrieremuligheter hos oss på PwC.no/karriere
Nysgjerrig på hvordan livet i PwC er? Følg oss på Instagram.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.