Pareto Bank ASA

Arbeidsgiver
Pareto Bank ASA

Pareto Bank er en rendyrket forretningsbank som utelukkende retter seg mot norske mellomstore bedrifter, deres eiere og investeringsselskaper. Siden oppstarten i 2008 har banken fått et solid fundament basert på god soliditet og høy lønnsomhet. Ved utgangen av tredje kvartal 2020 leverte banken et resultat før skatt på NOK 400 millioner kroner. Pareto Bank ble børsnotert i 2016, og har i dag en markedsverdi på rundt NOK 2,8 milliarder, 52 ansatte og en forvaltningskapital på rundt NOK 20 milliarder. Bankens virksomhet er konsentrert om eiendomsfinansiering, selskapsfinansiering og skipsfinansiering.

Forretningsområdet selskapsfinansiering har vokst kraftig de siste to årene fra en eksponering på NOK 1,7 milliarder til NOK 3,7 milliarder. Vårt mål er å bli en ledende bank for norske mellomstore bedrifter og deres eiere. Som følge av høy aktivitet og store ambisjoner om videre vekst søker vi nå etter 2 ambisiøse og analytiske relasjonsbyggere med høyt energinivå og stor arbeidskapasitet.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.