Eika Kapitalforvaltning AS

Arbeidsgiver
Eika Kapitalforvaltning AS

Vi er et fondsforvaltningsselskap som har spesialisert oss på leveranser av spare- og plasseringsprodukter til alliansebankene og deres kunder. Vi tilbyr bankene agentavtale slik at banker uten egen verdipapirkonsesjon kan tilby sine kunder investeringsrådgivning. Eika Kapitalforvaltning har i dag drøyt 50 mrd NOK til forvaltning og 26 ansatte.

Vi har en investeringsfilosofi basert på aktive investeringsvalg. Dette innebærer at porteføljene varierer til dels betydelig fra den aktuelle referanseindeksen. Fordi markedets fokus varierer over tid, søker vi å skape meravkastning, gjennom langsiktig tankegang for å utnytte ”feilprising” som følge av dette.

Vi opererer i dag med 3 bredt sammensatte geografiske fond, Eika Global, Eika Norden, og Eika Norge, som fundament i vårt fondstilbud. Eika Global forvaltes kvantitativt som et faktorfond, mens Eika Norge og Eika Norden forvaltes kvalitativt. Vi vil fremover jobbe med å utnytte fordelene ved datakraften i en kvantitativ forvaltning også i Eika Norge og Eika Norden.

Vi er videre opptatt av forholdet mellom avkastning og risiko. Vi søker å redusere selskapsspesifikk risiko gjennom diversifisering/risikospredning. Dette gjør vi ved å ha fokus på solide selskaper og samtidig kontinuerlig evaluere porteføljen og enkeltinvesteringer i lys av ny informasjon.
 

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.

Nyeste jobber fra Eika Kapitalforvaltning AS