Intertrust (norway) AS

Arbeidsgiver
Intertrust (norway) AS

Intertrust Group er med våre 4000 ansatte en verdensledende tilbyder av spesialiserte administrasjonstjenester til bedrifter i over 30 jurisdiksjoner. Våre klienter er primært multinasjonale selskaper. Ved å være best på det vi gjør, hjelper vi selskaper over hele verden med å navigere innen komplekse legale strukturer og reguleringer. Vårt fokus på skreddersydde tjenester til klientene våre hjelper dem med investeringer og ekspansjon over hele verden. Intertrust Group er børsnotert på Euronext i Amsterdam.

Intertrust Norges filosofi er å være en 'one stop shop' for selskaper med juridiske, økonomiske og administrative behov. Vi samarbeider med anerkjente juridiske rådgivere, bankforbindelser og revisorer for å komplementere tjenestetilbudet vårt. I Norge er vi et team bestående av 14 kompetente medarbeidere med kontorer sentralt i Oslo.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.

Nyeste jobber fra Intertrust (norway) AS