Karbon Invest AS

Arbeidsgiver
Karbon Invest AS

Karbon Invest er et investeringsselskap med investeringer innen unoterte og børsnoterte selskaper samt eiendom. Våre eiere, Jens Rugseth og Rune Syversen, er gründere bak selskaper som Crayon Group, Link Mobility, Mnemonic og 99X. Vi investerer i alt fra mindre vekstselskaper til veletablerte, ledende selskaper innenfor sine industrier – vår portefølje spenner over selskaper i fra 5 til 1500 ansatte. Akkurat nå bygger vi blant annet PetXL til å bli Norges råeste dyrebutikk på nett samtidig som Link Mobility fortsetter sin internasjonale vekstreise som ledende aktør innen mobilkommunikasjon. Til felles for alle våre selskaper er at de har sterke team, skalerbare forretningsmodeller og et potensiale til å bli internasjonalt ledende i sine bransjer. Vi bruker teknologi aktivt i våre selskaper for å skape varige konkurransefortrinn.
Karbon Invest kjennetegnes ved å være en aktiv, langsiktig, konstruktiv og førende eier i de selskapene vi investerer i gjennom styrearbeid, men også gjennom daglig sparring og bistand. Blant annet bistår Karbon Invest porteføljeselskapene med å sette den strategiske retningen, bygge forretningsplaner, være en diskusjonspartner for strategiske beslutninger, drive M&A-prosesser, skalere virksomhetene internasjonalt og ikke minst få på plass gode finansieringsordninger. Vi sitter tett på våre selskaper og er grundige når vi vurderer nye investeringer. Karbon Invest har i dag en verdijustert egenkapital på rundt NOK 3,5 mrd.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.