Lefdal Mine Datacenter AS

Arbeidsgiver
Lefdal Mine Datacenter AS

Lefdal Mine Datacenter er et av de ledende datasentrene i Norden, med 10 MW installert kapasitet fordelt på norske og internasjonale kunder. Datasenteret er bygget ut i fjellhaller i tidligere Lefdal gruve, mellom Måløy og Nordfjordeid i Nordfjord. Selskapet har nødvendige forutsetninger i et voksende marked for datasentertjenester. Lefdal Mine Datacenter har unike løsninger internasjonalt i forhold til drivere som fornybar strøm, energieffektivitet, sikkerhet og fleksibilitet for kundene. De enorme arealene tilgjengelig kombinert med modulær utbygging og ledende design på infrastruktur gir også forutsigbarhet og lave kostnader.
Den digitale utviklingen og et unikt produkt medfører at Lefdal Mine Datacenter opplever sterk vekst i etterspørselen fra internasjonale aktører med store og voksende behov. Selskapet er eid av det tyske industriselskapet Rittal og infrastrukturfondet Columbia Threadneedle. Eierne har langsiktige og høye ambisjoner på vegne av selskapet.

For mer informasjon besøk www.lefdalmine.com og gå inn på vår 360 site tour https://lefdal.netlify.app.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.