Preem Norge AS

Arbeidsgiver
Preem Norge AS

Preem er det største oljeselskapet i Sverige, med en raffineringskapasitet på mer enn 18 millioner m³ råolje hvert år. Vi raffinerer og selger bensin, diesel, fyringsolje og fornybare drivstoff til selskaper og forbrukere i Sverige og i utlandet. Preem forsyner mer enn halvparten av Sveriges industribedrifter og en tredel av de mindre bedriftene med fyrings- og energiprodukter. Preem har et landsdekkende servicenettverk av 570 bensinstasjoner for privat og kommersiell trafikk. Preem har over 1500 ansatte, der 950 jobber ved våre to raffinerier i Gøteborg og Lysekil i Sverige. Over 3000 medarbeidere møter våre kunder under Preem-varemerket, medregnet medarbeidere hos distributører og partnere. Preem hadde en omsetning på SEK 96 milliarder i 2019.

I Preem har vi tro på at mangfold og inkludering er en forutsetning for en bærekraftig utvikling og at medarbeidere med forskjellig bakgrunn, kompetanse, personlighet og erfaring er avgjørende for at vi skal nå vår visjon om en utvikling mot et mer bærekraftig samfunn.

Preem etablerte den norske virksomheten i 2016 og har gjort et større oppkjøp slik at de pr i dag har ca 4 mrd i omsetning i Norge og er i sterk vekst. Selskapet har ca 20 årsverk og har frem til i dag delvis outsourcet regnskapsfunksjonen.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.

Nyeste jobber fra Preem Norge AS