Mestergruppen AS

Arbeidsgiver
Mestergruppen AS

Mestergruppen Eiendom AS er et heleid datterselskap av Mestergruppen AS som med 14 milliarder i omsetning er et av Norges største og raskest voksende konsern innen byggevarehandel, huskjededrift og eiendomsutvikling. Største eier i Mestergruppen er Ferd AS. I år vil virksomhetene i Mestergruppen igangsette i underkant av 4000 boliger. Strategien er å øke aktiviteten ytterligere gjennom økt fokus på boligutvikling gjennom Mestergruppen Eiendom AS.

Mestergruppen Eiendom fokuserer på utvikling av store og mellomstore boligprosjekter i og omkring de store byene i Norge. Med prosjekter innenfor rekkehus, flermannsboliger og leilighetsbygg sikrer Mestergruppen Eiendom en bred og spennende portefølje med mange muligheter. Se www.mestergruppeneiendom.no for mer informasjon.

I tillegg til utvikling og gjennomføring av boligprosjekter forvalter og utvikler Mestergruppen Eiendom konsernets næringseiendomsportefølje. Porteføljen består primært av handelsbygg som leies av byggevarevirksomheten.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.

Nyeste jobber fra Mestergruppen AS