BAMA Blomster Holding AS

Arbeidsgiver
BAMA Blomster Holding AS

BAMA er det ledende konsernet i Norge på fersk frukt og grønnsaker, i tillegg til påsmurte produkter, drikke og blomster. Vår visjon er «En sunnere og ferskere framtid». Vår forretningsidè er å skape ansvarlig vekst gjennom ferske og sunne produkter, basert på samarbeid i hele verdikjeden. BAMA har flere produksjonsbedrifter i Norge og eier virksomheter i Sverige, Finland, Polen og Holland. Det er 2825 årsverk i konsernet, hvorav 841 er i utenlandsk virksomhet. BAMA omsatte for 19 milliarder kroner i 2019. Les mer på www.bama.no
BAMA Blomster Holding er et selskap i BAMA hvor import, produksjon og salg skjer gjennom flere kanaler til dagligvare, servicehandel og faghandel. Selskapet har 6 drifts- og salgsenheter i Norge og har en total årlig omsetning på ca. 1 milliard kroner og 180 ansatte. Bama sin blomstervirksomhet har en offensiv vekst- og forbedringsagenda for de neste årene, som blant annet innebærer investering i nytt bygg for samlokalisering av de ulike selskapene innen blomsterområde, samt implementering av nytt ERP system. Økonomisjef i Blomster vil være sentral i utviklingen av alle nye prosesser og verktøy for økonomistyring og kontinuerlig forbedringsarbeid. Vårt mål er å skape en kraftfull målstyrt forbedringskultur gjennom hele verdikjeden.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.

Nyeste jobber fra BAMA Blomster Holding AS