Argentum Asset Management AS

Arbeidsgiver
Argentum Asset Management AS

Argentum Asset Management er en spesialisert kapitalforvalter for investeringer i private equity. Selskapet forvalter 16 mrd. kroner for Argentum Fondsinvesteringer og private investorer. Selskapets virksomhet er i kontinuerlig vekst, og vi søker nå en engasjert, entusiastisk og dyktig kollega til vår avdeling for investeringsavdeling i Bergen:

Argentum har siden 2001 bygget opp et ledende kompetansemiljø på investeringer i nordiske og internasjonale private equity-fond. Selskapet har spesialisert seg på fond i Norden og Nord-Europa. Argentum er aktiv i første, annenhånds- og ko-investeringsmarkedet, noe som innebærer investeringer i nye fond, kjøp av andeler i eksisterende fond og investeringer direkte i bedrifter sammen med fond i vår portefølje. Siden oppstart har selskapet hatt en gjennomsnittlig årlig avkastning på over 15 prosent. Argentum har 24 ansatte og kontor i Bergen og Oslo.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.

Nyeste jobber fra Argentum Asset Management AS