InterSearch Norway

Arbeidsgiver
InterSearch Norway

InterSearch Norway er et ledende Executive Search selskap som bistår norske og internasjonale virksomheter med rekruttering av ledere og senior fagspesialister, i tillegg til å tilby rådgivningstjenester knyttet til strategi, ledelse og organisasjon. Vår styrke ligger i utvalgte sektorer der våre rådgivere bidrar med relevant bransjeerfaring og fagkompetanse i den direkte dialogen med kunder og kandidater. Vår interne delingskultur sikrer videre trygghet og objektivitet i hvert enkelt oppdrag vi gjennomfører, slik at vår rolle som rådgiver gir ønsket merverdi.

Vi er effektive og fleksible, men går aldri på akkord med kvalitet. Vår styrke og lidenskap ligger i dialogen med mennesker, og i synliggjøringen av muligheter der urealisert potensiale eksisterer. I etableringen av tillitsfulle og ærlige forhold legger vi til rette for langsiktig verdiskapning i møte mellom kunde og kandidat.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.