Oche AS

Arbeidsgiver
Oche AS

Oche AS ble etablert høsten 2017 og har utviklet restaurantkonseptet Oche som i stor grad er tuftet på utvikling av proprietær IT. Selskapet har per dags dato 3 operative restauranter; Oslo, Amsterdam og Brisbane. Oche har store ekspansjonsplaner utover Norge, med fokus på Europa og USA som naturlige nedslagsfelt. Oche har solide eiere i ryggen, med Karbon Invest som en av hovedaksjonærene.

Karbon Invest er et privateid investeringsselskap med investeringer innen private og børsnoterte selskaper samt eiendom. Hovedaksjonærene til Karbon Invest, Jens Rugseth og Rune Syversen, er gündere av selskaper som Crayon Group Holding ASA og Link Mobility. Sistnevnte ble solgt høsten 2018 for NOK 3,4 mrd til Abry Partners og Crayon Group er notert på Oslo Børs. Karbon Invest er blant de største private aksjonærene i nevnte selskaper, i tillegg til å være aktiv gjennom styrearbeid og ledelse. Videre er Karbon Invest investert i Techstep ASA og Sikri AS, hvor Jens Rugseth sitter som styrets leder. Utover dette er Karbon Invest investert og aktiv i flere ulike private selskaper. Karbon Invest har i dag en egenkapital på NOK 1,2 mrd.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.

Nyeste jobber fra Oche AS