ELEMENT LOGIC AS

Arbeidsgiver
ELEMENT LOGIC AS

Element Logic er et ledende teknologi- og intralogistikkselskap i Europa – som sikrer våre kunders konkurransefortrinn. Selskapet ble grunnlagt i 1985, med det formål å optimalisere varelagre i alle størrelser og for flere forskjellige bransjer, inklusive elektroniske komponenter, reservedeler, forbrukerelektronikk, tredjepartslogistikk (3PL), legemidler, klær og sportsutstyr.

I 2003 ble Element Logic verdens første Autostore-distributør. Siden den gang har bedrifter stolt på oss som leverandør av skreddersydde AutoStore-systemer. Vi designer, leverer, installerer og har support for: AutoStore-løsninger, robotiserte plukkeløsninger, håndteringssystemer for materialflyt og programvare. Vi er opptatt av å hjelpe våre kunder med å spare plass og effektivisere lagerprosessene sine.

Hovedkontoret til Element Logic ligger i Norge, med datterselskaper i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Storbritannia, Frankrike, Nederland, og Polen. Selskapet omsatte for 800 millioner i 2019, og har ca. 130 fast ansatte medarbeidere i disse landene.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.