ODIN Forvaltning

Arbeidsgiver
ODIN Forvaltning

ODIN Forvaltning er en av Norges ledende fondsforvaltere. Selskapet ble etablert i 1990 og er et heleid datterselskap av SpareBank 1 Gruppen AS.

ODIN har en sterk nordisk forankring med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Stockholm, Gøteborg og Helsinki. ODIN Forvaltning er en betydelig aktør i det norske fondsmarkedet, og har opplevd solid vekst de siste årene. Majoriteten av selskapets forvaltning er distribusjonsorientert med SpareBank 1 som den største distributøren. ODIN har også lykkes direkte i markedet og opplever voksende kundeportefølje med både privatpersoner, private investeringsselskaper, private- og kommunale pensjonskasser, kommuner, stiftelser og forbund.

ODIN Forvaltning er et fullverdig fondsforvaltningsselskap med konsesjon til å yte aktiv forvaltning og investeringsrådgivning. ODIN Forvaltning er en ansvarlig aktiv forvalter med over 67 mrd. NOK under forvaltning i ulike aksje, -rente- og kombinasjonsfond. 

ODIN Forvaltning har 65 dyktige ansatte, med høy kompetanse og en kundeorientert tilnærming.

Selskapets visjon er: ODIN skaper verdier for fremtiden.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.