RECOVER

Arbeidsgiver
RECOVER

Recover Nordic er spesialister på opprydding og gjenoppbygging etter brann-, vann- og miljøskader. Vi er Nordens ledende selskap innen faget skadebegrensning og industriservice med totalt 2.100 medarbeidere, rundt 3 milliarder i omsetning og mer enn 40 års erfaring. Vi har virksomhet i Norge, Sverige, Danmark og Finland gjennom ca. 100 lokasjoner. Våre kunder er i første rekke forsikringsselskaper, men Recover har også oppgaver innenfor eiendom, bygg- og anlegg, verftsindustrien, offshore og offentlig sektor.

Vårt arbeid er meningsfullt, morsomt og utfordrende. Våre verdier er: Ærlighet, Omsorg og PÅ! Hos oss er mennesket i fokus.

Recover Nordic Group ble i mars 2020 kjøpt av EQT. EQT er et av Europas ledende oppkjøpsfond med 25 års erfaring i å investere i store og mellomstore bedrifter innenfor ulike aktiva. Selskapet er en vekst-orientert investor med fokus på tjenestenæringen, industrielle selskaper, teknologi og helse. EQT har i dag rundt 20 aktive fond som har investert i rundt 140 selskaper globalt (ekskludert kredittinvesteringer). EQTs porteføljeselskaper har totalt ca. 158.000 ansatte.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.