PwC

Arbeidsgiver
PwC

Sammen bygger vi tillit og skaper verdier.

PwC er et internasjonalt nettverk med over 250.000 ansatte verden over. Toppsjefen befinner seg i New York. Hvordan har det seg at vi likevel har 27 kontorer spredt over hele Norge? Jo, vi ønsker å hjelpe deg der du er, og forstå din virksomhets rammevilkår og verdikjede.

Vi hjelper offentlige og private virksomheter med å nå sine mål, og vi vil at de skal lykkes. Med de beste hodene lokalt og globalt bistår vi din virksomhet med rådgivning, revisjon, regnskap og juridiske tjenester.

Det vi liker best er å hjelpe de som vil litt mer med å nå sine mål. De som er gode på nyskaping, har handlekraft, og våger å satse. Slik får kundene ofte til store ting, når andre bare rister på hodet. Og hvem vet hvem som vil endre verden i fremtiden?

Våre egne krav til oss selv er høye. Både på kvalitet og integritet.

Selskaper som endrer verden, er de med mennesker som vil det mest. Mennesker som er nysgjerrige, og som gjør det lille ekstra. I PwC heier vi på menneskene som drømmer om å endre verden. Som våger å tenke nytt og som ser det store i det lille. For skal vi få til store endringer, må vi ville det litt mer.

Vi vil litt mer. Vil du?

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.