Gyldendal ASA

Arbeidsgiver
Gyldendal ASA

Gyldendal ASA er det ledende konsernet i den norske bokbransjen, og har virksomheter i alle ledd i verdikjeden, fra forlag og innholdsproduksjon til distribusjon, handel, markedsplasser og tjenester. Vårt hovedmål er å skape og formidle verdier innenfor kultur- og kunnskapsfeltet. Gyldendal står, som mange andre selskaper, i endring. Vi beveger oss fra å være et tradisjonelt bokkonsern til å bli en innholds- og tjenesteleverandør. Vi utvikler innhold i ulike formater til stadig nye tjenester, særlig innen netthandel, strømmetjenester og digitale læremidler.

Gyldendal vokser gjennom å befeste eksisterende posisjoner og utvikle nye. De siste fem årene har inntektene vokst årlig med på 6 % og i 2020 var totale inntekter over 2,5 milliarder kroner. Gyldendal har i lang tid satset målrettet for å skape og utvikle digitalt innhold, digitale tjenester og digitale salgskanaler og nær halvparten av inntektene våre er nå «digitale».

Gyldendal ASA er notert på Oslo Børs og er morselskap i Gyldendal-konsernet med totalt 8 heleide og deleide virksomheter med totalt 1700 medarbeidere. ARK Bokhandel AS er Norges største bokhandelkjede med over 150 butikker og en av Norges største og raskest voksende netthandel. Gyldendal Undervisning er ledende leverandør av digitale og analoge læremidler i skolen. Gjennom blant annet merkenavnene ARK, Salaby, Skolestudio, Fabel, Rettsdata, Forlagssentralen, Salto og Qudos når vi daglig ut til en stor andel av Norges befolkning i alle aldre.

Hovedkontoret Gyldendalhuset ligger på Sehesteds plass i Oslo sentrum.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.