Capus

Arbeidsgiver
Capus

Capus - verdiskapende rekruttering

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av landets største Research & analyse-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team.

ÅPEN - TRYGG - VARIG

Capus sine kjerneverdier setter standarden for vår virksomhet og kultur.  I møte med oss, vil du alltid oppleve profesjonalitet og åpenhet. Vi utvikler oss kontinuerlig for å utfordre oss selv, bransjen og våre relasjoner.     Capus ønsker å være en foregangsbedrift innen etikk. Vi tar ansvar for din sikkerhet og alle kan føle seg trygge i sin relasjon til oss.  Capus er din langsiktige partner.

HR-gruppen AS

Capus er en del av HR-gruppen AS, et konsern hvor vi og Express Rekruttering er de sentrale operative selskapene.  Konsernet omfatter også det heleide datterselskapet Styrelederskolen, samt en eierandel av Hodejegerne. Konsernet har et strategisk og kompetent styre med aktivt eierskap. Styrets leder: Widar Salbuvik Styremedlem og daglig leder: Bjørn Gjølme
Styremedlem: Ragnvald Blindheim
Styremedlem: Bente Holm Mejdell
 
Kvalitet

Capus er sertifisert i  ISO 9001:2015 Ledelsessystem for kvalitet Vårt kvalitetssikringssystem er satt sammen for å sikre at våre oppdragsgivere får den tjenesten og/eller det produktet de forventer. Denne kundeorienteringen er forankret i Capus sin ledelsesfilosofi. Vår metodikk er en kombinasjon av solid erfaring og faglig forankring.  Capus er sertifisert på mange ulike profilanalyseverktøy. Vi benytter blant Cut-e, som tilbyr et bredt spekter av kvalitetssikrede og innovative tester og kartleggingsverktøy.

Send meg jobber fra denne arbeidsgiveren på e-post
Motta nye jobber for dette søket på e-post

Når du oppretter dette stillingsvarselet, vil vi sende deg et utvalg stillinger som passer til kriteriene dine. Våre vilkår og betingelser og retningslinjer for personvern gjelder for denne tjenesten.

Alle e-poster inneholder en kobling i bunnteksten som gjør at du når som helst kan si opp abonnementet.