Bransjeveteran overlater ansvaret til ny daglig leder

Publisert
08 mar 2022

08 mar 2022

Jørgen Sørlie er ansatt som ny daglig leder i Prime Executive AS.

Han tar over etter Knut Hauge som har vært daglig leder av rekrutteringsselskapet siden oppstarten i 2010.
 
Det er har vært veldig morsomt å drive Prime i alle disse 12 årene. I en bransje med så mye puls blir det sjelden kjedelig. Nå føles det allikevel godt å overlate ledelsen av selskapet til en ny daglig leder.  Jeg ønsker å bruke mer tid på kunde og rådgiverfaget og går over i en 100% rådgiverrolle, sier Hauge. 

Knut Hauge har lang fartstid i rekrutteringsbransjen. Han startet i Solér, var gründer av Raadhuset og rekrutteringsverktøyet Webcruiter, divisjonsdirektør i Manpower og nå sist daglig leder og en av gründerne av Prime Group. 

Da jeg startet i bransjen i 1997 var det få selskaper og mindre konkurranse. Heldigvis har bransjen endret seg og blitt mer profesjonell. Det er mange muligheter og bransjen er fortsatt i endring. Rekruttering er et fag som bare blir mer viktig ettersom både kunder og kandidater blir mer selektive.  

Jørgen Sørlie som startet som daglig leder 1.mars. mener Prime Executive har et meget godt fundament for videre vekst og er glad Knut fortsetter leveransene og bidraget i selskapet. 

Knut har vært og er fortsatt en sentral person i utviklingen av rekrutteringsbransjen i flere byrå og selskap. Prime Executive er et byrå som er har drevet profesjonelt i mange år. De har hatt solide resultater, meget erfarne rådgivere og fornøyde kunder og kandidater. 

Utvikling og gjennomføring

Sørlie har fått en oppgave som dreier seg om videreutvikling av Prime Executive. Han kommer nå sist fra stillingen som Skandinavisk CEO i United Influencers og har hatt flere lederstillinger i media og kommunikasjonsbransjen. 

Med Jørgen som daglig leder har Prime Executive fått på plass en ny kompetanse som kundene etterspør. Jørgen har solid ledererfaring fra media, digitalisering, innhold og reklame sier Hauge. 

Om Prime Executive AS: 

Prime Executive er spesialister på rekruttering, vurdering og utvelgelse av ledere og andre nøkkelpersoner til norsk arbeidsliv. Fundamentet for alle oppdrag vi påtar oss er en velprøvd og solid fagmetodikk, utført av kompetente rådgivere og researchere. Vår visjon er å være det beste kompetansemiljøet for rekruttering i Norge. Dette innebærer at vi alltid ligger i front på det faglige, med engasjerte og rause kollegaer som stadig vil lære mer – og som deler sin innsikt med andre. Les mer: www.primeexecutive.no

Selskapet er del av Prime Group som leverer tjenester innen Executive Search, leder- og styreutvelgelse, HRM, interimledelse og konsulenttjenester. Prime Group ble etablert i 2010, og har 22 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger og Larvik.

For mer informasjon
Knut Hauge     tlf: 932 11 972     - knut.hauge@primeexecutive.no  
Jørgen Sørlie      tlf: 950 80 044      - jorgen.sorlie@primeexecutive.no